weblog

21
februari
2005

Tot over een week!

Komende week ben ik vrij, en aangezien ik pas over anderhalve week thuis internet heb zullen er voorlopig even geen updates meer verschijnen. Ik hoop op 1 maart een supermooi en volledig afgewerkt huis te kunnen presenteren. Of dat ook het geval is? Geen idee, dat zien we volgende week ;). Voorlopig ga ik me 'even' bezighouden met structuurverven slaapkamer, kleuren slaapkamer, betimmeren achterwand slaapkamer, uitzoeken, bestellen en leggen vloerbedekking slaapkamer, uitzoeken en bestellen keuken, beetje schuren en schilderen van deurposten, aansluiting voor tv maken, inpakken, verhuizen, aansluiten wasmachine, schoonmaken, inrichten, slopen vloerbedekking en zeil uit oude huis, grofvuil verslepen, etcetera. Moet lukken in een weekje toch?

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!