weblog

11
februari
2006

Sparta - AZ, part 2

Een week of drie geleden meldde ik al dat ik mocht fotograferen bij Sparta - AZ. Gisteren had ik er al even drie fotos uitgelicht. Vandaag heb ik wat meer tijd gehad om het allemaal even uit te zoeken.

De persoon binnen Sparta waar ik contact mee had gehad, vertelde me dat ik in mijn eigen vak moest blijven. Op advies van een steward ben ik echter achter de boarding gaan staan. Nog dichter op het veld dus. Eerst heb ik achter de goal gebivakkeerd, maar toen ik daar allerlei boze verwijten kreeg (en bier in m'n nek) van 'supporters' die vonden dat ik in de weg stond (ga dan ook gewoon op de tribune zitten denk ik dan...), ben ik naar de cornervlag verhuisd.

Een leuk bijkomend voordeel was dat ik live op TV te zien was als de bal daar in de buurt kwam.

Maar goed, de fotos dus.

Anthony Obodai en Pius Ikedia
Anthony Obodai en Pius Ikedia

Davy de Fauw en Barry Opdam
Davy de Fauw en Barry Opdam

Henk Timmer
Henk Timmer

Davy de Fauw en Tim de Cler
Davy de Fauw en Tim de Cler

Jason Oost en Rogier Molhoek
Jason Oost en Rogier Molhoek

Stein Huysegems
Stein Huysegems

Dick Jol en Jantje Michels
Dick Jol en Jantje Michels

Omhaal van Joris Mathijsen
Omhaal van Joris Mathijsen

Sjaak Polak druipt gedesillusioneerd af
Sjaak Polak druipt gedesillusioneerd af

Vanavond of morgen de laatste restjes.

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!