weblog

24
augustus
2006

Profcoach

Afgelopen weekend is het reguliere voetbalseizoen weer begonnen. Dat alleen is al leuk, maar het feit dat er overal weer voetbal-gerelateerde spelletjes te doen zijn maakt het voor mij nog net even iets leuker. Vorig jaar heb ik meegedaan aan Profcoach, en dit jaar heb ik maar weer een team neergezet.

Voor iedereen die de eredivisie een beetje volgt en verstand van voetbal heeft (of denkt te hebben), kan ik dit aanraden. Aan het begin van het seizoen kies je een team en een reservebank. In totaal zijn het 18 spelers; van elke club moet je een speler kiezen. Alleen de spelers die jij in het veld hebt gezet kunnen punten verdienen, en elke week kun je je basiself wijzigen.

Het leek mij wel leuk om dit in league-verband te doen, en dus heb ik er even eentje aangemaakt. Schrijf je team in op Profcoach.nl en join daarna de subleague Voetbalverstand. Het wachtwoord is bla. Post dan hier even je teamnaam, en dan zal ik zorgen dat er hier regelmatig wat standen hier getoond worden.

Tot 8 september kan er nog proefgedraaid worden; na die tijd staat je team tot aan de winterstop vast. Check de spelregels even als je wilt weten hoe de puntentelling precies in elkaar steekt.

Profcoach

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!