weblog

01
mei
2006

Poule WK 2006 Excel spreadsheet

WK 2006 poule Excel spreadsheetMijn weblog-item WK Voetbal 2006 Excel Spreadsheet is verreweg het meest bekeken item op mijn site. Reeds 3100 keer werd het in de afgelopen 3 maanden al bekeken. In de comments werd druk gediscussierd of het spreadsheet wel klopte, en wat er dan wel niet aan zou moeten veranderen.

Vorige week kreeg ik van Marc van der Plas uit Rotterdam een echte invul-poule voor Excel gemailed. Oftewel, op een makkelijke manier een poultje opzetten voor al je vrienden of collega's. Uitslagen invullen, en het spreadsheet doet de rest.

Zelf heb ik nog geen tijd gehad om 'm eens grondig te testen (ben ook geen Excel-goeroe moet ik zeggen), maar ik denk dat Marc het wel op prijs zou stellen als iemand eventuele schoonheidsfoutjes zou kunnen melden. Die kunnen hier gewoon in de comments geplaatst worden.

Het spreadsheetje is hier te downloaden (gezipt). Eerst had ik hier v1.4 staan, maar nu zijn we bij v1.8!

Marc, bedankt!

reacties

max van vliet 
Gravatar Icon for max van vliet

prachtig deze wil ik gebruiken voor mijn werk

alleen is het blad beveiligd hoe krijg ik hem eraf. Er word een wachtwoord gevraagd

met vr groet ,max

Jordi 
Gravatar Icon for Jordi

Hallo,

de lijst is prachtig. maar inderdaad net als max al zei. de lijst is beveiligd en dus kan ik er niks meer op aanpassen. wat is het wachtwoord van de beveiliging?