weblog

12
februari
2005

Inbouwspotjes

Ik had mooie inbouwspotjes gekocht, en vandaag zijn die er met de onmisbare hulp van Sebastiaan in gezet. In het kort kwam het hier op neer: deurpost slopen (ja, eentje die ik al mooi geverfd had...), hardboard plafond (boven systeemplafond) slopen, lasdozen monteren, buizen aanleggen, gaten boren in deurpost, gaten boren in muur, dimmers (dure krengen!) op post monteren, stopcontact op post monteren, deurpost terugzetten, zien dat het niet past, deurpost er weer af slopen, metalen wanddoos uit muur slopen, gat in muur nog groter maken, deurpost er weer op monteren, zien dat het wel past, draden trekken, gaten boren in systeemplafond platen, platen in plafond leggen, draden er door heen trekken, spotjes aansluiten en in gaten stoppen, dimmers proberen, en ja... het werkt!! Sebas, bedankt!

M'n moeder is ook de hele dag in de weer geweest, en ze heeft alle lamellen schoongemaakt en ook de douche van een opknapbeurt voorzien.
Reinier is me 's middags weer bij komen staan door een groot gedeelte van de (zelfgeschuurde) deuren en posten in de gang te verven. Zelf heb ik weer wat plafond-platen in de latex gezet, inkopen gedaan, puin geruimd en zo goed en zo kwaad als dat ging Sebas bijgestaan bij het fixen van die spotjes. Tot slot kwam Maarten ook nog even checken hoe het er uit zag; het zal niet lang meer duren voor ook hij z'n eigen huisje in kan.

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!