weblog

12
december
2005

Etentje bij de Japanner in Scheveningen

Sui Sha YaAfgelopen vrijdag met de zaak bij een Japans restaurant in Scheveningen gegeten: Sui Sha Ya. Had ik nog nooit gedaan, dus dat was erg leuk om eens mee te maken. Heerlijk gegeten, en leuk om te zien hoe die Japanse koks met eten staan te goochelen. Onbegrijpelijk dat daar niet regelmatig wat ledematen afgehakt worden, zo snel gaat dat met die messen. 

Na afloop van het etentje zijn we nog even in het (mega chique) Kurhaus geweest, want daar zouden we nog even naborrelen. We waren echter zo laat dat de tent al ging sluiten. Achteraf misschien maar beter ook; het goedkoopste wijntje is daar € 4,20 en een flesje Chablis kost al € 44,00 per fles. Om van de Louis Roederer Christal Blanc 1997 maar niet te spreken...

Onder het Kurhaus zit Crazy Pianos, dus daar zijn we toen maar even naar binnen geweest. Onder het genot van lekkere live muziek nog even een biertje en een 15 jaar oude Dimple Single Malt naar binnen gewerkt, en toen snel naar huis gereden.

Oh ja: volgens een oud-collega van Tweakers.net betekent Sui Sha Ya 'waterwielwinkel'. Ik geloof niet dat ik snap waar het op slaat, maar goed, het eten was erg lekker dus mij hoor je niet klagen ;)

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!