archief

30
april
2010

Ons appartement te koop!

Vanaf vandaag staat onze woning (een mooie maisonnette/bovenwoning in Rotterdam) te koop!

Bekijk het op Funda en Makelaarsland, of bekijk alle foto's in extra groot formaat op de speciaal in het leven geroepen site huis-te-koop-rotterdam.nl ;)

Kenmerken: 100m2, 4 kamers, moderne keuken (2005) met inbouwapparatuur, geheel dubbel glas en kunststof kozijnen, centrale verwarming en zuinige HR-ketel (2009). Vraagprijs: € 129.500

Mooie maisonnette te koop: Russischestraat 62 B2, Rotterdam

Mooie maisonnette te koop: Russischestraat 62 B2, Rotterdam

Mooie maisonnette te koop: Russischestraat 62 B2, Rotterdam

30
april
2010

Wieziet: handige site voor mantelzorgers

Toen in de afgelopen jaren mijn beide oma's hulpbehoevend werden (de ene in ziekenhuis en verzorgingstehuis, de andere in haar eigen woning), heb ik voor hun directe familie een heel simpel weblogje gebouwd. Het heette Moederlog en bood mijn ouders en hun broers en zussen de mogelijkheid om op een afgeschermde website met elkaar te communiceren over het wel en wee van hun (schoon)moeder. Er werd verslag gedaan, er werden afspraken gemaakt en alles kon eenvoudig worden teruggelezen. Beide families waren erg enthousiast, en ook andere mensen die ze er over vertelden reageerden positief.

Samen met Willem en René van Helder heb ik dit concept daarom afgelopen jaar uitgebouwd, en beschikbaar gemaakt voor iedereen: Wieziet. Familie, vrienden en mantelzorgers van zieken, hulpbehoevenden en ouderen kunnen terecht op Wieziet om een bezoekverslag achter te laten, afspraken te maken en een (bezoek)agenda bij te houden.

Wieziet: dé site voor familieleden en mantelzorgers van zieke, oude of hulpbehoevende mensen

Lees verder...